ČETRNAESTI DEČIJI SAJAM OD 17 – 19. OKTOBRA 2014. GODINE

ZAVRŠEN JE XIV CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM

Dragi naši prijatelji, posetioci i saradnici,

Najveća dečija manifestacija u regionu uspešno je završena u hali 3 Beogradskog sajma. Zamenik gradonačelnika Beograda, Andreja Mladenović svečano je otvorio XIV Dečiji sajam, koji je posetilo više od 30 hiljada ljudi..

Posetioci su tri dana uživali u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i još dosta toga.

Dok su se na bini neprekidno smenjivali dečiji horovi, pozorišne predstave, folklorna društva, baletske grupe i ostale grupe dečijeg stvaralaštva, na sportskk se vodila "prava borba" među mališanima koji su učestvovali u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu. Najveće interesovanje privukla je Baldino trka, zatim Evy baby puzijada i naravno naša tradicionalna Campina puddis feir play fudbalska liga. Prvi put na sajmu predstavila se i Sportska akademija Senjak čiji je motorički poligon u svakom trenutku bio pun dece i za mlišane je bio pravo malo carstvo za igru.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača bile su smeštene razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok su roditelji na štandovima mogli dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici.

Kao i svake godine, Saobraćajna policija se i ovoga puta družila sa mališanima, zatim Žandarmerija i Vatrogasna brigada, a tu su bili i vitezovi iz Svibor saveza Srbije, koji su prava atrakcija kod mališana.
Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Campina, zatim Baldino, zvanična obuća Dečijeg sajma, sugrađanima su se predstavili i sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Teniska organizacija Beograda...

Svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu predstavilo je 108 izlagača. Od svega po malo i sve na jednom mestu - tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača na XIV Campina puddis dečijem sajmu.


ANKETA
Šta Vam se najviše sviđa na Dečijem sajmu?
igraonica
program na bini
aktivnosti na sportskom terenu
štand Žandermerije
radionice za najmlađe u okviru štandova izlagača
vatrogasna brigada ispred hale 3


Pogledaj rezultate