JEDANAESTI DEČIJI SAJAM 0D 26. DO 28. APRILA NA BEOGRADSKOM SAJMU

POČELE PRIJAVE ZA XII DEČIJI SAJAM

Dragi naši prijatelji, posetioci i saradnici, prijave za XII Dečiji sajam, koji će se održati od 1. do 3. novembra su počele. I ovoga puta, na Beogradskom sajmu u hali 3, predstaviće se veliki broj izlagača, zatim, posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, interesantnim nagradnim igrama, animatorima i još dosta iznenađenja očekuje mališane i njihove najdraže na ovoj manifestaciji.

Da podsetimo, XI Wudy dečiji sajam svečano je otvorio Igor Marinković, specijalni savetnik ministarke za sport i omladinu Alise Marić, a posetioci su uživali u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca su se družila i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, kao i ljudima iz Saveza za školski sport, koji su vežbali zajedno sa mališanima i informisali ih o novom besplatnom projektu "Sport u škole" namenjenom dečacima i devojčicama od prvog do četvrtog razreda.
Veliku pažnju privukle su nagradne igre, poput Wudy fer play fudbalske lige, Idea trke za bebe, Nestle ples beba, zatim Wudy trka u džakovima, kao i takmičenje tata u povijanju beba, gde su očevi, i ovoga puta, dokazali da se odlično snalaze u toj ulozi.
Na XI Wody Dečijem sajmu svoje proizvode i usluge za najmlađe predstavilo je više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Rosa, Next i Bambi, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor, Udruženje distrofičara Beograd...

Deca su se družila i sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, klovnovima i animatorima, a roditelji su pored određenih popusta na dečije proizvode i usluge, na određenim štandovima mogli da dobiju sve informacije u vezi sa pravilnim razvojem i rastom dece. Ovu manifestaciju podržale su sledeće državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.
ANKETA
Da li ste zadovoljni programom na dečijem sajmu?
Da, odličan je 54.2%
Da, ali može da se popravi 37.5%
Ne 8.3%

Ukupno glasova: 637