DESETI DEČIJI SAJAM 0D 12. DO 14. OKTOBRA U HALI 3 BEOGRADSKOG SAJMA

POČELE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA XI DEČIJEM SAJAMUDragi naši prijatelji, posetioci i saradnici, prijave za učešće izlagača na XI Dečijem sajamu, koji će se održati od 26. do 28. aprila na Beogradskom sajmu u hali 3 su u toku. Pripreme su počele, tako da ukoliko želite da postanete deo najveće dečije manifestacije u regionu i svoju pozicuju obezbedite na vreme, kontaktirajte nas putem e-maila ili brojeva telefona koji se nalaze na sajtu dečijeg sajma.

X jubilarni Dečiji sajam, koji je održan u oktobru mesecu, svečano je otvorila ministarka omladine i sporta, prof.dr Alisa Marić. Manifestaciju je posetilo više od 40 hiljada ljudi koji su uživali u raznovrsnom edukativno-zabavnom programu. Veliku pažnju privukle su i naše dve najpopularnije sportistkinje i osvajačice medalja na Olimpijskim igrama u Londonu, Milica Mandić i Ivana Maksimović.

I ovoga puta, mališani su uživali u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca su se družila i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja i učila osnovna pravila ponašanja u saobraćaju, dok su roditelji, takođe, na određenim štandovima mogli da dobiju sve informacije u vezi sa pravilnim razvojem i rastom dece.

Veliko interesovanje bilo je i za nagradne igre, poput Campina Puddis feir play fudbalske lige u kojoj je najbolji rezultat postigla ekipa „Dušan Silni“, a takmičenja koja su privukla veliki broj gledalaca su i Idea trka za bebe, u kojoj je prvo mesto osvojila dvogodišnja Nađa, kao i takmičenje tata u povijanju beba, gde su očevi dokazali da se odlično snalaze u toj ulozi. Na X Campina Puddis Dečijem sajmu svoje proizvode i usluge za najmlađe predstavilo je veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Telekom i Idea, sugrađanima su se predstavili sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor, Udruženje distrofičara Beograd...

Pokrovitelji ove manifestacije su: Ministarstvo omladine i sporta, Skupština grada Beograda, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu i Privredna komora Srbije!

Vaš Dečiji sajam!
ANKETA
Da li ste zadovoljni programom na dečijem sajmu?
Da, odličan je 54.2%
Da, ali može da se popravi 37.5%
Ne 8.3%

Ukupno glasova: 637