SEDMI DEČIJI SAJAM 0D 20. DO 22. MAJA U HALI 3 BEOGRADSKOG SAJMA

VII DEČIJI SAJAM

VII Dečiji sajam!

Poštovani saradnici i posetioci,
draga deco i roditelji,

Obaveštavamo vas da će VII Dečiji sajm biti održan od  20. do 22. maja 2011. godine. Kao i do sada, očekujemo vas u hali 3 Beogradskog sajma.

Pripreme za narednu manifestaciju su već u toku!

Kao i svih godina do sada, sa pripremama Dečijeg sajma, počinjemo dosta ranije, kako bi pravovremeno isplanirali svaki trenutak koji će vam VII Dečiji sajam pružiti i kako bi svi naši izlagači i učesnici mogli temeljno i kvalitetno da organizuju svoje predstavljanje na našoj manifestaciji.

Svi zainteresovani za učešće na VII Dečijem sajmu, već sada mogu rezervisati svoje pozicije i izabrati željeno mesto u hali 3 beogradskog sajma za svoje predstavljanje.

Da vas podsetimo, na VI Dečijem sajmu se tokom tri dana, od 8. do 10. oktobra 2010. godine, u hali 3 Beogradskog sajma predstavilo oko 90 izlagača sa  velikim brojem proizvoda namenjenih deci raznih uzrasta.

Svi posetioci oduševljeno su tokom tri dana razgledali ponudu na štandovima izlagača, a deci su najviše radosti doneli momci u uniformama žandarmerije Beograda, gde su mališani imali priliku da prođu kratak kurs obuke i makar na jedan dan budu pravi policajci!

VI Dečiji sajam su svečano otvorili Njihova Kraljevska Visočanstva, Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina Karađorđević. Posetioce su na svečanom otvaranju pozdravili i naši proslavljeni veterpolisti Andrija Prlainović i Stefan Mitrović, kao i predstavnici UNIQA OSIGURANJA i Prihvatilišta.
 
Shodno dosadašnjem iskustvu, potrudićemo se da sledeći Dečiji sajam bude još kvalitetniji i bolji od svakog prethodnog. Ništa manje zabave i raznovrsne ponude nego na prethodnom, očekivaće vas i na VII Dečijem sajmu!

Do tada, srdačno vas pozdravljamo

„Mama, čupaš me!” predstavlja samo jednu od brojnih situacija tokom dana, u kojima može da iskrsne konflikt između roditelja i deteta...
18. 02. 2011.
Roditelji žele da im deca budu zdrava i da se pravilno razvijaju, pa je opravdana briga o tome da li ih pravilno hrane. Česta su pitanja da li jedu dovoljno raznovrsne hrane dok najintenzivnije rastu i razvijaju se...
17. 02. 2011.
Roditelji treba da ulože napor da shvate promene kroz koje prolazi njihovo dete, a ne da bezuspešno vode rat. Za adolescenciju je karakteristično buntovništvo i suprotstavljanje autoritetima...
16. 02. 2011.
Ne protivite se njegovim malim ritualima, oni mu pomažu da se suoči sa brojnim životnim izazovima...
14. 02. 2011.

SVE VESTI Pisma podrške

Dragi prijatelji i posetioci, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je dečiji sajam i ovoga puta dobio podršku državnih institucija. Sa željom da upotpune ovu manifestaciju i pomognu nam u nastojanju da svakom detetu izmamimo osmeh na lice, pisma podrške uputili su: