AKSA DEČIJI SAJAM OD 10 DO 12. APRILA U HALI 3 BEOGRADSKOG SAJMA, ULAZ BESPLATAN, INFO: 065 2340 333Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je treći “Aksa dečiji sajam” ispunio naša očekivanja i da smo i ovog puta ostvarili za nas najvažniji cilj, a to je osmeh na licu svakog deteta.

Tokom sva tri dana sajma (od 10. do 12. aprila) u hali 3 Beogradskog sajma sa mališanima su se družili i zabavljali klovn Smehuljko, animator Milan, Željko Veseljko, dečiji horovi “Čarolija” i “Vrapčići”, pozorišna trupa “Zo Zo”, Vitalino, Izi i Lora...Na sajmu se posetiocima predstavilo 84 izlagača, među kojima su bili i Aksa, Turbo limač, Imlek, Dexi co, Argeta, Frikom...

Na centralnoj bini “Aksa dečijeg sajma” nastupili su, pored ostalih Goca Tržan, Katarina Rašić i Boda Ninković, a glumac Dragan Bjelogrlić predstavio se kao promoter kampanje Parking servisa za bezbednost dece u saobraćaju.

Na sportskom terenu “Aksa dečijeg sajma” ovoga puta nastupili su i najmlađi. U okviru manifestacije “Baby planeta” organizovane su trka beba u puzanju i trka dečijim kolicima, a u brzom prepovijanju beba nagradu je odneo tata koji je pelene promenio za 12 sekundi. Na sajmu je predstavljena nova igra “MOZAIQ”. Ta ekološka drvena slagalica namenjena je i deci i odraslima koji žele da se zabave i da provere svoje sposobnosti slažući jedinstvene oblike od delova MOZAIQ-a.

Druženje na četvrtom Dečijem sajmu zakazujemo za oktobar!