Srpski Srpski | English English
 


Prijatelji sajma:

Bebac Lasta Delta City


Pisma podrške:

Sekretarijat za obrazovanje

  NAJAVA - TREĆI BEOGRADSKI DEČIJI SAJAM 10. DO 12. APRILA

U Beogradu, od 10. do 12. oktobra 2008. godine u Hali 3 Beogradskog sajma, održan je drugi beogradski Dečiji sajam “Kanal D-Smešariki”, u organizaciji Sky Vision-a i Snar Group-a.

Na površini od preko 4500 m2 učestvovalo je 90 izlagača iz Srbije i inostranstva koji su predstavili svoje proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj deteta.

Svim posetiocima deljeni su besplatni uzorci proizvoda i pružena jedinstvena prilika da iskoriste povoljnost kupovine artikala dostupnih samo na ovom sajmu. Takođe, posetioci su mogli prisustvovati dečijim pozorišnim predstavama, biti u društvu omiljenih dečijih likova, videti modne revije za decu Okaidi i Dexi co i još mnogo toga...

Da Vas podsetimo, prvi beogradski Dečiji sajam, održan od 18. do 20. aprila 2008. nadmašio je sva očekivanja, kako organizatora tako i izlagača, sponzora i pokrovitelja. Na sajmu je bilo zastupljeno preko 90 izlagača, a manifestaciju je posetilo preko 20 000 ljudi, dok je ukupan broj posetilaca drugog dečijeg sajma iznosio oko 40.000.
 

NAJNOVIJE VESTI